Hieronta

 

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa lihaskudosta käsitellään erilaisin ottein, jolloin lihaksen verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat, mikä lisää kuona-aineiden poistumista.
Tämä puolestaan vähentää mahdollisia lihaskipuja ja edistää lihaskudoksen palautumista rasituksen jälkeen. Hieronta voidaan tehdä muokkaavana, palauttavana tai rentouttavana.
Klassiseen hierontaan kuuluu oleellisena alkutilanteen kartoittaminen ja henkilökohtaisen hierontasuunnitelman tekeminen.


Hinnat:

30 min……………….. 25 €                           5 x 45min……………150€

45 min……………….. 35 €                           5 x 60min………….. 190€

60 min……………….. 45 €                           5 x 90min……………275€

90min……………….. 65€                                              (Alv 0%)

Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta.

 

 

Kuumakivihieronta

UMG – HotStone kuumakivihieronta aromaattisella Hyvänmielen öljyllä. Hieronta tehdään lämmitetyillä luonnon muovaamilla tai hiotuilla basalttikivillä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti ja miellyttävästi. Yhdessä aromaattisten öljyjen kanssa kuumakivihieronta lievittää stressiä, laukaisee kehon jännityksiä sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

 

Osahieronta (esim. jalat tai selkä) 60 min 70 €

Kokohieronta 90 min 90 €

(sis.alv 24%)

Lihaskalvohieronta

Teen hieronnan yhteydessä tai erikseen sovittuna lihaskalvo- eli fasciahierontaa mm. seuraavien ongelmien hoitokeinona:

  • lihasten kiputilat
  • rasituskivut
  • nivelsideongelmat
  • leposäryt
  • jänneongelmat esim. rappeumat

 

LIHASKALVOHIERONNASSA aiheutetaan mekaanisella käsittelyllä  lihaskalvoissa oleville kipuhermopäätteille paineärsytystä, joka poistaa kipua heikentämällä kipuhermojen aktiivisuutta. Mekaanisen ärsytyksen on tutkimuksissa havaittu edistävän sedekudoksen korjautumista paranemisen aikana. Käsittely muuttaa sidekudosta elastisemmaksi.

Lihaskalvohierontaa voidaan tehdä sekä passiivisesti lihaksen ollessa lepotilassa (kuten klassisessa hieronnassa) että lihaksen ollessa aktiivisessa tilassa venytyksen tai kuormituksen aikana. Hoitoon käytetään siihen erityisesti suunniteltuja metallisia instrumentteja. Hoito sopii sekä akuuttiin että krooniseen kipuun. Hoidettavan alueen käsittely kestää vain muutamia minuutteja ja sitä voi antaa kertahoitona tai hoitosarjana – riippuen hoidettavan vaivan kestosta ja vaikeusasteesta.

Esitutkimus, hoidon suunnittelu ja käsittely   30 min   25 €

Hieronnan yhteydessä tehty fasciakäsittely ilman erillistä veloitusta.

(sis.alv 24 %)